Framtidens industrigolv!

Nu är det bevisat. Superfloor System ger ett 10 gånger starkare golv än obehandlat betonggolv! Golvteknik var först. Vi har specialiserat oss på renovering, slipning och sanering av alla slags golv. Oavsett om det är nya eller gamla golv antar vi utmaningen att hitta skönheten i golvet för att sedan bearbeta det till ett slitstarkt och hållbart underlag. Industrigolv ska vara slitstarkt, klara tunga truckar, vara lättstädat och ha en ren och slät yta av hög kvalitet.

IMG_4729Linköpings Golvteknik AB var först i världen med att få testköra prototypen för HTC 2500! En efterlängtad kraftfull maskin för stora industriytor, som klart motsvarar marknadens högt ställda krav och förväntningar. Med en arbetsbredd på hela 2,5 meter och 3 sliphuvuden med vardera 12 diamantverktyg som arbetar samtidigt – är det här ett supereffektivt och högpresterande ”monster”. Maskinen har bl. a. arbetat fram ett 2500m2 slitstark Superfloorgolv på Huyndai Center i Linköping. Projektet stod klart i augusti 2005.

 

Superfloor och diamantteknologin är här och vi välkomnar framtiden!

diamanterLäs mer under Superfloor om tekniken och ett resultat i en klass för sig. Marmor-, trä-, betong-, terazzo-, renkalkstensgolv m. fl. kräver professionell hantering och erfarenhet för att tillvarata materialets unika egenskaper. Våra maskiner kan arbeta på en yta upp till 950mm i diameter vilket ger ett plant golv och en snabb och effektiv bearbetning, framförallt av stora ytor.

 

 

Superfloor System – Vi är framtiden!

bild-4-lagerlokalSP- Sveriges provnings- och forskningsinstitut, har eftertester konstaterat att Superfloor System är tio gånger starkare än ett obehandlat betonggolv! Ett beständigt hårt och nästan underhållsfritt miljögolv som motsvarar industrimiljöns högt ställda krav. I USA exploderade marknaden och här i Sverige är det på god väg att få samma utveckling. Japan, Tyskland, Frankrike och Italien är bara några länder där Superfloor tagit stor marknad.

 

 

Inga torktider!

Superfloor System behöver ingen torktid. Det är en mycket stor fördel när vi pratar om riktigt stora ytor. Lokalen behöver alltså inte stängas av under processens gång!

Superfloor System är ett enskiktsgolv!

Alla andra beläggningar behöver underhåll och lagningar och förr eller senare släpper det! Det gäller alltså inte Superfloor System. Superfloor består!
Miljön är viktig!

Ekologiska produkter ligger i tiden. Superfloor är ett näst intill underhållsfritt ekologiskt golv av betong. Golvteknik har tillsammans med HTC och Capton Creative Betong utvecklat konceptet som får en hård och glansig yta utan kemikalier! Stensåpa och vatten är sedan det enda som behövs för att golvet ska se bra ut under många år! Resultat? Hållbart, slitstarkt, hårt, ekonomiskt, lättstädat och miljövänligt! Framtidens industrigolv!